Välkommen till Thoren Framtid i

Karlstad

Varmt välkommen till Thoren Framtids förskola i Karlstad! Här lägger vi grunden för förskolebarnens framtid genom en tydlig pedagogik och ett fokus på kreativitet och framtidsförmågor. Hos oss ska alla barn trivas och få plats till att utvecklas, men självklart ser vi till att ha det riktigt roligt också! Du hittar oss på fina Kasernhöjden, med närhet till grönområden och utsikt i alla väderstreck. Hoppas vi ses!

Thoren Framtid först i Sverige att bli en SMART Exemplary School

Under flera år har Thoren Framtid arbetat med att på bästa sätt föra in digitala verktyg i undervisningen. Nu är Thoren Framtid först i Sverige med att bli en SMART Exemplary School – en bekräftelse på att skolornas arbete har gett resultat. Thoren Framtid är dessutom först i världen med att som ett helt varumärke få utmärkelsen.

Aktuella events

Här hittar du aktuella event och öppna hus.
Just nu finns inga planerade event

Säkerställ en plats nu

Vill du ge ditt barn de bästa förutsättningarna för att ta sig an framtidens utmaningar? Då ska du se till att ställa ditt barn i kö nu.