Välkommen till Thoren Framtid i

Stockholm / Telefonplan

Thoren Framtid Telefonplan ligger belägen mitt i stadsdelens hjärta, och erbjuder rymliga och moderna klassrum, små klasser med hög personaltäthet och mentorer som alla har lärarlegitimation. På skolan har vi en familjär stämning med personal och elever som trivs tillsammans.
 Dekorativt element

Hej förälder!

Just nu har vi några lediga platser i alla åldrar och du är varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss.

Intresseanmälan
Titta in på vår förskola

Vi förbereder barnen för framtiden

På Thoren Framtid vill vi vara förskolan som bäst förbereder barnen för framtiden. Barnets resa genom förskolan och vidare in i grundskolan och framtiden ska vara lustfylld – och alla barn ska ges förutsättningar att lära och utvecklas. Hos oss växer förskolebarnen och blir till trygga individer med förståelse för andra och sig själva.

Kontaktuppgifter

REKTOR
Geeshani Fonseka
072-728 66 41
-
Epost ikon i form av ett kuvert
FRÅGOR OM SKOLAN
-
Epost ikon i form av ett kuvert
ADRESS
Flygelgatan 1
126 28 Hägersten

Aktuella events

Boka rundvandring
Vill du veta mer om vår skola, kontakta vår rektor.
Inom kort öppnar Thoren Framtid förskola i

Stockholm / Telefonplan

Intresseanmälan

Ansökan sker via Stockholm Stad men fyll gärna i en intresseanmälan hos oss innan kön öppnar.
Följ gärna utvecklingen på thorenframtid.se och våra sociala medier. Välkomna!
Intresseanmälan

Om vår förskola

Thoren Framtid Förskola Telefonplan

Förskolan vid Telefonplan har en egen gård och tätt inpå finns två mindre, allmänna parker. Även Västberga fotbollsplan med konstgräs ligger precis i närheten. Med det här läget har vi alla möjligheter att arbeta med vår unika profil Pedagogik i rörelse. Området kring Telefonplan är kreativt med sin blandning av nya och vackra, gamla byggnader, närheten till natur samtidigt som det är centralt med kommunikationer. Här har vi alla förutsättningar att ge barnen en stimulerande och spännande miljö för att utvecklas på bästa sätt.

Nära till rörelse

Thoren Framtid väljer lokaler och läge med omsorg för att de pedagogiska miljöerna ska locka barnen till lek och upptäckarlust. Rörelsen är en väsentlig del av vår verksamhet och vi vill därför behålla stora, öppna ytor så att det finns möjlighet till såväl planerade som spontana rörelsepass. På Telefonplan har vi fått förmånen att ta över en underbar fabrikslokal med sekelskiftescharm.

Thoren Framtid Telefonplan har dessutom ett eget rörelserum för dans, lek och olika rörelsepass. Här kan vi också bygga egna hinderbanor och motorikbanor med stora, mjuka klossar och annan utrustning.

Vi ger också barnen utrymme att pröva estetiska uttryckssätt som att måla, leka med lera och rita, och vi erbjuder konstruktion och bygge i olika material både utomhus och inomhus.

Dans och språk

Varje vecka får barnen dans på förskoletid med våra Les Mills-utbildade pedagoger och Thoren Framtids egna, anställda danspedagog. Dessutom har våra svenska avdelningar lekfull och förstärkt engelska.

Hälsosam mat med ekologiska inslag

På Thoren Framtid serverar våra egna kockar hemlagad mat från vårt eget storkök. Maten tillagas med utvalda råvaror och ekologiska inslag, och vi undviker både konserveringsmedel och socker. Kosten är en del av vår profil där vi lägger grunden för hälsa och rörelse.

Varmt välkommen att besöka oss på plats i förskolan. Klicka här för att boka en privat rundtur.

Om öppettider, köregler och avgifter

Thoren Framtid Telefonplan är med i Stockholms stads gemensamma ansökningssystem där endast kö och erbjudande om plats kan administreras. Lediga platser fördelas först till barn med förtur, därefter enligt barnens anmälningsdatum. Läs mer om köreglerna här!

Avgift

Thoren Framtid tillämpar Stockholms stads maxtaxa. Avgiften grundar sig på barnets vistelsetid samt vårdnadshavares gemensamma bruttoinkomst. Läs mer och räkna ut er avgift här!

Klagomålshantering

Vi ser klagomål som ett utmärkt tillfälle till förbättring av vår verksamhet. Läs mer om hur du går till väga här!

Kom och hälsa på!

Är ni nyfikna att hälsa på oss så är ni varmt välkomna att kontakta rektor Geeshani Fonseka.

 Dekorativt element

Nyheter

Därför är det bra att besöka en förskola på plats

Därför är det bra att besöka en förskola på plats

Att läsa på tar dig bara en bit på vägen. Den bästa känslan för om en förskola är rätt för ditt barn får du genom att besöka den. Här listar vi några anledningar att boka in ett besök – och ett par tips till då du är på plats.

Läs mer
Förskolans dag

Förskolans dag

Varje år firas Förskolans dag av barn och vuxna på förskolor runt om i Sverige. Oftast sker det utomhus, inom den ordinarie barngruppen, med roliga aktiviteter som maskerader, tävlingar och fika.

Läs mer
Invigning 7 oktober

Invigning 7 oktober

Skolinvigning och namnceremoni.

Läs mer

Nedladdningsbara dokument

Säkerställ en plats nu

Vill du ge ditt barn de bästa förutsättningarna för att ta sig an framtidens utmaningar? Då ska du se till att ställa ditt barn i kö nu.