Välkommen till Thoren Framtid i

Stockholm / Telefonplan

Thoren Framtid Telefonplan ligger belägen mitt i stadsdelens hjärta, och erbjuder rymliga och moderna klassrum, små klasser med hög personaltäthet och mentorer som alla har lärarlegitimation. På skolan har vi en familjär stämning med personal och elever som trivs tillsammans.
 Dekorativt element
ADRESS
Flygelgatan 1
126 28 Stockholm
FRÅGOR OM FÖRSKOLAN
Geeshani Fonseka
072-728 66 41
geeshani.fonseka@thorenframtid.se
REKTOR
Geeshani Fonseka
072-728 66 41
geeshani.fonseka@thorenframtid.se
Inom kort öppnar Thoren Framtid förskola i

Stockholm / Telefonplan

Intresseanmälan

Ansökan sker via Stockholm Stad men fyll gärna i en intresseanmälan hos oss innan kön öppnar.
Följ gärna utvecklingen på thorenframtid.se och våra sociala medier. Välkomna!
Intresseanmälan

Om vår förskola

Thoren Framtid Förskola Telefonplan

Förskolan vid Telefonplan har en egen gård och tätt inpå finns två mindre, allmänna parker. Även Västberga fotbollsplan med konstgräs ligger precis i närheten. Med det här läget har vi alla möjligheter att arbeta med vår unika profil Pedagogik i rörelse. Området kring Telefonplan är kreativt med sin blandning av nya och vackra, gamla byggnader, närheten till natur samtidigt som det är centralt med kommunikationer. Här har vi alla förutsättningar att ge barnen en stimulerande och spännande miljö för att utvecklas på bästa sätt.

Nära till rörelse

Thoren Framtid väljer lokaler och läge med omsorg för att de pedagogiska miljöerna ska locka barnen till lek och upptäckarlust. Rörelsen är en väsentlig del av vår verksamhet och vi vill därför behålla stora, öppna ytor så att det finns möjlighet till såväl planerade som spontana rörelsepass. På Telefonplan har vi fått förmånen att ta över en underbar fabrikslokal med sekelskiftescharm.

Thoren Framtid Telefonplan har dessutom ett eget rörelserum för dans, lek och olika rörelsepass. Här kan vi också bygga egna hinderbanor och motorikbanor med stora, mjuka klossar och annan utrustning.

Vi ger också barnen utrymme att pröva estetiska uttryckssätt som att måla, leka med lera och rita, och vi erbjuder konstruktion och bygge i olika material både utomhus och inomhus.

Dans och språk

Varje vecka får barnen dans på förskoletid med våra Les Mills-utbildade pedagoger och Thoren Framtids egna, anställda danspedagog. Dessutom har våra svenska avdelningar lekfull och förstärkt engelska.

Hälsosam mat med ekologiska inslag

På Thoren Framtid serverar våra egna kockar hemlagad mat från vårt eget storkök. Maten tillagas med utvalda råvaror och ekologiska inslag, och vi undviker både konserveringsmedel och socker. Kosten är en del av vår profil där vi lägger grunden för hälsa och rörelse.

Varmt välkommen att besöka oss på plats i förskolan. Klicka här för att boka en privat rundtur.

Köregler

Thoren Framtid Telefonplan är med i Stockholms stads gemensamma ansökningssystem där endast kö och erbjudande om plats kan administreras. Lediga platser fördelas först till barn med förtur, därefter enligt barnens anmälningsdatum. Läs mer om köreglerna här!

Avgift

Thoren Framtid tillämpar Stockholms stads maxtaxa. Avgiften grundar sig på barnets vistelsetid samt vårdnadshavares gemensamma bruttoinkomst. Läs mer och räkna ut er avgift här!

Klagomålshantering

Vi ser klagomål som ett utmärkt tillfälle till förbättring av vår verksamhet. Läs mer om hur du går till väga här!

Kom och hälsa på!

Är ni nyfikna att hälsa på oss så är ni varmt välkomna att kontakta rektor Geeshani Fonseka.

Aktuella events

Här hittar du aktuella event och öppna hus.
Just nu finns inga planerade event
 Dekorativt element

Nyheter

Invigning 7 oktober

Invigning 7 oktober

Skolinvigning och namnceremoni.

Läs mer
Välkommen till Neilos!

Välkommen till Neilos!

På Neilos lägger vi stor vikt på att undervisa barnen i människors lika värde.

Läs mer
Välkommen till Iris!

Välkommen till Iris!

Hos oss på Iris jobbar vi mycket med olika versioner av kommunikation.

Läs mer

Nedladdningsbara dokument

Säkerställ en plats nu

Vill du ge ditt barn de bästa förutsättningarna för att ta sig an framtidens utmaningar? Då ska du se till att ställa ditt barn i kö nu.