Vi lägger grunden till en färgglad framtid

Alla barn bär på oändligt många möjligheter och det är vårt uppdrag att ta till vara på dem. På Thoren Framtid får förskolebarnen utveckla sitt lärande och sina talanger på det sätt som passar just dem och deras förmågor.
 Dekorativt element
Från den första stunden på Thoren Framtid ser vi till att ditt barn känner sig sedd och får chansen att växa i sin egen takt. Varje dag kommer du att märka att ditt barn har med sig ny kunskap och nya förmågor hem.  Samtidigt passar vi på att ha så roligt som möjligt tillsammans: det är det som förskolan är bäst på!

Vi ger dem helt enkelt allt de behöver för att få en färgglad framtid, nyanserad av deras unika personligheter.

När de går vidare har de med sig allt som behövs för att få en fortsatt givande skolgång: en brinnande lust att alltid lära sig, viljan att utforska en spännande omvärld och en stark tro på sig själva och sina förmågor.  
räknar bananer med hjälp av en leksasapaEn tjej som leker kurragömma och gömmer sig bakom ett trädEn tjej som cyklar utomhus på en trehjuling
Dekorativt element
Hos oss växer förskolebarnen och blir till trygga individer med förståelse för andra och sig själva. Som modiga, kraftfyllda, passionerade personer kommer de att kunna nå hur långt som helst i livet. Och med mycket hjärta kan de hjälpa andra att nå lika långt.

På Thoren Framtids förskola får barnen:

Pratbubbla med texten "Jag vågar!"

MOD

till att våga vara annorlunda och stå upp för andra.
+
Pratbubbla med texten "Jag kan!"

KRAFT

till att fortsätta försöka, även när något känns svårt.
+
Pratbubbla med texten "Jag vill!"

PASSION

till lärandet och de uppdrag de kommer att få genom skolgången.
Pratbubbla med texten "En för alla, alla för en: på Thoren Framtid ska alla med!"
 Dekorativt element