Välkommen till Thoren Framtid i

Stockholm / Långbro Park

Inom kort öppnar vi en förskola intill natursköna Långbroparken i Älvsjö. Följ gärna utvecklingen på thorenframtid.se och våra sociala medier. Välkomna!
 Dekorativt element
ADRESS
Stora Mans väg 11A
125 59 Älvsjö
FRÅGOR OM FÖRSKOLAN
Viktoria Hassel
010-331 06 24
viktoria.hassel@thorenframtid.se
REKTOR
Vakant
Inom kort öppnar Thoren Framtid förskola i

Stockholm / Långbro Park

Intresseanmälan

Ansökan sker via Stockholm Stad men fyll gärna i en intresseanmälan hos oss innan kön öppnar.
Följ gärna utvecklingen på thorenframtid.se och våra sociala medier. Välkomna!
Intresseanmälan

Mer om vår förskola

På Thoren Framtids förskolor förbereder vi barnen för framtiden. Vi lägger grunden i trygga relationer och erbjuder en utbildning som ger alla förutsättningar att lyckas.

Vår kunskapssyn utgår från att lära genom leken och att få försöka, undersöka, fantisera och dra egna slutsatser. Barnen upptäcker och utforskar sin omvärld med stöd av andra medforskare.

Alla medarbetare på våra förskolor är aktivt nyfikna på barnens tankar och utgår från barnens lek för att skapa nyfikenhet och lust att lära. Barnens perspektiv och intresse ligger till grund för undervisningen på våra förskolor. På så sätt bygger vi tillsammans en bra grund för den kommande skolstarten.

Förskolan är belägen vid den natursköna Långbroparken som är en vacker grön oas med vatten, träd, planteringar och gräsytor som skapar fantastiska möjligheter för lek, utforskande och utomhuspedagogik. Förskolan ligger mellan Fruängens T-bana och Älvsjö Station nära Långbrohallen.

Aktuella events

Här hittar du aktuella event och öppna hus.

Informationsträff

February 21, 2023 10:00 AM
& 16:30
Läs mer

Informationsträff

March 20, 2023 10:00 AM
& 16:30
Läs mer

Informationsträff

April 26, 2023 10:00 AM
& 16:30
Läs mer
 Dekorativt element

Nyheter

Vi använder Tyra-appen!

Vi använder Tyra-appen!

Detta är vårt verktyg som hjälper oss i vårt arbete med pedagogisk dokumentation dvs. uppföljning, utvärdering och utveckling i vår förskola.

Läs mer
GUIDE: Första tiden på förskolan – Så lyckas du

GUIDE: Första tiden på förskolan – Så lyckas du

Du har lämnat ditt barn på förskolan för första gången och nu ska ni börja vänja er vid er nya tillvaro. Det kan vara både spännande, roligt – och lite jobbigt. I alla fall i början. Här kommer några tips från Thoren Framtid om hur du kan göra det bästa av den första tiden på förskolan!

Läs mer
Kom igång med läsningen – Så lär du ditt barn att läsa och att älska böcker

Kom igång med läsningen – Så lär du ditt barn att läsa och att älska böcker

Barn läser allt mindre och därför minskar även läskunnigheten, visar en rapport från Svenska Förläggareföreningen. Men du som förälder kan göra mycket – tillsammans med förskolan – för att hjälpa ditt barn att lära sig läsa och att dessutom börja älska det. 

Läs mer

Nedladdningsbara dokument

Inga filer finns för nedladdning.

Säkerställ en plats nu

Vill du ge ditt barn de bästa förutsättningarna för att ta sig an framtidens utmaningar? Då ska du se till att ställa ditt barn i kö nu.