Hjälp oss att bli bättre

Vi på ThorenGruppen strävar efter att hela tiden förbättra vår verksamhet. Vi vill gärna höra vad du tycker om vår verksamhet, oavsett om du har ett klagomål. Ett förslag eller vill ge beröm. För oss är det lika viktigt att få veta när något fungerar bra, som när du inte är nöjd.
 
Så här lämnar du synpunkter gällande Thoren Framtid.
 Dekorativt element

Vänd dig i första hand till din skola eller förskola

Lärare och övrig personal på skolan, t.ex. mentor, haransvar för att ta emot klagomål. Personalen ansvarar för att dina synpunkter når ansvarig rektor/förskolechef. Du kan lämna klagomål både muntligt och skriftligt.

Så hanterar skolan eller förskolan synpunkter och klagomål

Rektor ansvarar för att ditt klagomål utreds. Du som lämnat synpunkt eller klagomål ska alltid få återkoppling från skolan/förskolan på hur de hanterar ärendet.

Om du inte vill vända dig till skolan eller förskolan.

Om du har specifika skäl som gör att du inte vill lämna ditt klagomål direkt till skolans personal, eller om du inte är nöjd med hur skolan hanterar tidigare klagomål, kan du vända dig till huvudmannens kvalitetsavdelning. Fyll i vårt webbformulär eller mejla till: kvalitet@thorengruppen.se

Du kan framföra dina synpunkter anonymt, men då kan vi inte kontakta dig.

 Vi ber dig att försöka beskriva klagomålet tydligt och konkret. Det är viktigt att du anger vilken skola det gäller och om du tidigare kontaktat rektor/förskolechef angående ditt klagomål.

När ditt klagomål inkommit till kvalitetsavdelningen utser ansvarig chef en utredare av klagomålet. Utredaren kan till exempel vara personal på den aktuella skolan eller personal på annan skolenhet inom ThorenFramtid. Utredaren kommer att kontakta dig gällande ärendet.

Har du gjort allt enligt ovan men ändå inte har fått återkoppling? Kontakta då vår kvalitetschef Jeanette Wilén, jeanette.wilen@thorengruppen.se, 070-845 70 67.

För dig med barn på en av våra förskolor finns det, efter ovan, även möjlighet att vända sig till sin kommun med sina synpunkter. Vänd dig till respektive kommuns hemsida för vidare information. 

Tack! Ditt meddelande har skickats!
Oj! Något gick fel när formuläret skulle skickas! Försök igen.

Kontakta oss direkt

SOCIALA MEDIER
Se din ort
HUVUDVÄXEL
010-33 10 600