Hemester-tider? 5 tips på vad du med barn kan göra i Ronneby

Hemester-tider? 5 tips på vad du med barn kan göra i Ronneby

 Dekorativt element

Som så många andra kommer vi att spendera sommaren hemma i år. Gäller det för dig och din familj med? Här kommer några tips på du och barnen kan göra i Ronneby!

Semester hemma – eller hemester som det börjat kallats – behöver inte vara långtråkigt. I Ronneby finns många aktiviteter som passar både stora och små. Vi har tagit fram en lista med allt ni kan göra!

  1. Björketorps gård – Få en äkta smak- och naturupplevelse i Björketorps gård! Här hittar du glass och en mysig bondgård.
  2. Naturum – I Naturum kan du gå på utställningar och guidade turer om Blekinge. Just nu är det stängt på grund av corona, men håll utkik på hemsidan för att se när det öppnar igen.
  3. Brunnsparken – Vid Naturum finns också Brunnsparken, en riktigt härlig park med massor att titta på. På andra sidan vattnet ligger vår förskola och grundskola, så vi är ofta där på upptäcktsfärd.
  4. Bada i havet – Ronneby har turen att ha många fina stränder nära tillhands, däribland Ekenäs med camping, kiosk och volleyboll.
  5. Karön – En båtfärd bort från Ronneby hittar du Karön, en mysig ö med sandstrand, restaurang och stugby. Båten hit går från Ekenäs.

Nu har ni massor att pyssla med innan förskolan och skolan börjar igen! Du har väl inte glömt att ställa dig i vår kö? Thoren Framtid i Ronneby är en liten och trygg förskola, där medarbetare och barn är som en stor familj – du är varmt välkommen till oss!

Klicka här för att ställa dig i Thoren Framtid Ronnebys kö till förskolan.

Litet barn och kvinna sitter på sommaräng

 Dekorativt element

Fler nyheter

Förskolebarn som leker med färgglada dinosaurier längs en vägg.

Därför är det bra att besöka en förskola på plats

Att läsa på tar dig bara en bit på vägen. Den bästa känslan för om en förskola är rätt för ditt barn får du genom att besöka den. Här listar vi några anledningar att boka in ett besök – och ett par tips till då du är på plats.

Läs mer
ThorenGruppens logotyp

Information: Här är ThorenGruppens riktlinjer för Coronaviruset

Nedan finns ThorenGruppens riktlinjer och övrig information som gäller under tiden för Coronavirusets spridning och påverkan.

Läs mer