Nyinflyttad? 5 tips på vad du och barnen kan göra i Karlstad

Nyinflyttad? 5 tips på vad du och barnen kan göra i Karlstad

 Dekorativt element

Det finns mycket att göra med barn i Karlstad och vi vill bjuda på några av våra bästa tips på vad ni kan göra i er nya hemstad. Varmast välkommen till Värmland! 

Oavsett om du har bott här tidigare eller om du aldrig tidigare har varit i Karlstad så finns det mycket att upptäcka. Vi har listat några av favoritaktiviteter! Självklart går det bra att ta med barnen, förutom till vårt sista tips – det är bara till dig.

Men innan vi börjar: Du har väl inte glömt att ställa dig i kö till förskolan? Det är viktigt så att du inte missar din plats, och det är dessutom kostnadsfritt och inte bindande. Thoren Framtid är den lilla förskolan med mod, kraft, passion och hjärta, och vi hoppas får vara en del av ditt nya äventyr här i Karlstad.

Klicka här för att komma till Thoren Framtid Karlstads kö till förskolan!

VÅRA 5 BÄSTA TIPS PÅ AKTIVITETER I KARLSTAD

1.     Gå på en vandring – Karlstad har många fina vandringsleder, varav en del är barnvagnsvänliga. Hitta en nära dig på Visit Värmlands hemsida.

2.     Åk rundturståget i Mariebergsskogen – Turen tar 20 minuter och tar er förbi skogar, museum och Lillskogen med djur. Där finns även en trollstig, badplats och golf!

3.     Karlstad 4H – I centrala Karlstad finns en djurgård och stall för de som vill testa livet på en bondgård.

4.     Karlstad Alpackagård – Här kan du fika med en alpacka – jodå, vi lovar! Och det är lika fantastiskt som det låter. Läs mer på Karlstad Alpackagårds hemsida.

5.     Selma Spa – Om du känner för en barnfri aktivitet så finns Selma Spa, ett mysigt spa vid Fryken. Det är du värd efter alla andra äventyr!

Litet barn sitter i kvinnas knä på sommaräng
Trevlig sommar önskar vi på Thoren Framtid!
 Dekorativt element

Fler nyheter

Information: Här är ThorenGruppens riktlinjer för Coronaviruset

Information: Här är ThorenGruppens riktlinjer för Coronaviruset

Nedan finns ThorenGruppens riktlinjer och övrig information som gäller under tiden för Coronavirusets spridning och påverkan.

Läs mer
Det blev ju inte grönt?!

Det blev ju inte grönt?!

I Karlstad involveras barnen aktivt i hela verksamhetens flöde. De inbjuds att vara delaktiga redan från första morgonstunden.

Läs mer
Thoren Framtid först i Sverige att bli en SMART Exemplary School

Thoren Framtid först i Sverige att bli en SMART Exemplary School

Under flera år har Thoren Framtid arbetat med att på bästa sätt föra in digitala verktyg i undervisningen. Nu är Thoren Framtid först i Sverige med att bli en SMART Exemplary School – en bekräftelse på att skolornas arbete har gett resultat. Thoren Framtid är dessutom först i världen med att som ett helt varumärke få utmärkelsen.

Läs mer