Att göra i Hässleholm med barn – 5 tips på mysiga utflyktsställen

Att göra i Hässleholm med barn – 5 tips på mysiga utflyktsställen

 Dekorativt element

Planerar du och familjen att spendera sommaren i Hässleholm? Då har ni mycket att se fram emot! 

Här har vi samlat några tips på vad du kan göra med barnen i Hässleholm. Det är en blandning av aktiviteter och utflyktsställen som kan passa stora som små!

1.     Hovdala slott – Hässleholms stolthet, Hovdala slott, har du säkert redan besökt om du har bott här länge. Men det kan ändå vara värt en utflykt för att få njuta av den lugna naturen, restaurangen eller en guidad tur.

2.     Tykarpsgrottan – Heta sommardagar kan det vara passande att upptäcka en värld under jord i Tykarpsgrottan. Här kan du och barnen se på fladdermöss eller leta efter fossiler – riktigt spännande för hela familjen!

3.     Äventyrsparken MultiLevel – För en aktivitet med lite mer fart i kan ni åka till Äventyrsparken MultiLevel, där ni kan åka ziplines eller klättra. Det finns handikappanpassade aktiviteter, men barn behöver väga över 20 kg för att kunna delta.

4.     Alpacka & Älg Ekofarm – Har du alltid drömt om att krama en fluffig alpacka? Då är det här utflyktstället för dig. Ta en rundtur på gården, klappa alpackor eller gå längs med en naturstig och kika på älgar med barnen!

5.     Trädhuset – Det här är nordens största trähus med sjöutsikt – något du inte vill missa!

P.S. Har du bestämt förskola till barnen än? Om inte, så är det här är ett bra tillfälle att ställa dig i Thoren Framtid förskolas kö – vi är en liten förskola med massor av mod, kraft och passion och ett stort hjärta. Varmt välkommen till oss!

 Dekorativt element

Fler nyheter

Förskolebarn som leker med färgglada dinosaurier längs en vägg.

Därför är det bra att besöka en förskola på plats

Att läsa på tar dig bara en bit på vägen. Den bästa känslan för om en förskola är rätt för ditt barn får du genom att besöka den. Här listar vi några anledningar att boka in ett besök – och ett par tips till då du är på plats.

Läs mer
Exteriörbild på förskolan i tegel med ballonger i förgrunden.

Tack alla ni som besökte öppna huset den 6e maj

Tack till alla som kom till vårt öppna hus. Så trevligt att träffa er alla.

Läs mer
ThorenGruppens logotyp.

Information: Här är ThorenGruppens riktlinjer för Coronaviruset

Nedan finns ThorenGruppens riktlinjer och övrig information som gäller under tiden för Coronavirusets spridning och påverkan.

Läs mer
Ett barn på ett golv leker med en Blue Both.

Kompostina äter matrester så de blir jord och biogas

Utifrån Thoren Framtids lokala mål ska barnen utveckla en större förståelse för hållbar utveckling. Förskolläraren Sabina kombinerar detta med målet att utbildningen ska ge adekvat digital kompetens. Förskolans äldre barn har god koll på Sopsamlarsmonstren Kompostina, Flamman, Glasmo och Glas-Klara.

Läs mer