Hemester igen? 4 tips på vad du kan göra med barnen i Falkenberg

Hemester igen? 4 tips på vad du kan göra med barnen i Falkenberg

 Dekorativt element

Blir det att semestra på hemmaplan i år igen? Det behöver inte vara långtråkigt bara för att ni är hemma – i Falkenberg finns en massa roliga saker att göra för dig och barnen! 

Vi är nog många som planerar att hemestra i år. För en del känns det bara tråkigt – för andra lite skönt att få ta det lugnt i hängmattan. Men hur det än är för dig så kan du passa på att ta tillvara på chansen att lära känna fina Falkenberg lite bättre!

Här listar vi fyra härliga utflyktsidéer som ni kan roa er med på soliga och molniga dagar innan förskolan drar igång igen.

1. Ta med er picknick-filten och åk till Vallarnas lekpark! Lekparken har nyligen gått igenom en renovering och planeras öppnas under våren, så här får ni ta del av lite roliga nyheter.

2. Designa en käpphäst och ge er iväg till Gunnagård! Här hittar ni en käpphästbana, och det finns lånehästar för er som inte pallar att bygga en polle. Perfekt motionsmöjlighet för stor som liten. Här kan ni hitta tips på hur ni bygger en käpphäst!

3. Packa ryggsäcken med fika och bege ut på naturjakt! Naturjakten arrangeras av Falkenberg och är ett bra sätt att hitta inspiration till nya utflyktsplatser.

4. Gå på mysigt mini-zoo och klappa djur. Bakom Vallarnas lekpark finns ett mini-zoo och en äventyrsbana för hela familjen – både roligt och lärorikt!

P.S. Du vet väl att du kan ställa dig i kö till Thoren Framtids förskola närsomhelst under året? Det här kan vara ett bra tillfälle att bocka av det på to-do-listan om du inte redan har gjort det!

 Dekorativt element

Fler nyheter

Välkommen till Thoren Framtid

Välkommen till Thoren Framtid

Hej och välkomna alla barn, vi har saknat er och vi ser fram emot att lära känna alla nya barn!

Läs mer
Information om öppet hus och events

Information om öppet hus och events

Just nu pågår inspelningen av ett digitalt öppet hus. Mer information kommer inom kort.

Läs mer
Information: Här är ThorenGruppens riktlinjer för Coronaviruset

Information: Här är ThorenGruppens riktlinjer för Coronaviruset

Nedan finns ThorenGruppens riktlinjer och övrig information som gäller under tiden för Coronavirusets spridning och påverkan.

Läs mer
Det finns ELD inne i berget!

Det finns ELD inne i berget!

På Thoren Framtid i Falkenberg är naturvetenskapen levande i barnens lärande. Undervisningen har sedan en tid utgått från deras intresse kring vattnets kretslopp. Tillsammans har man byggt ett system som visar på hur vatten dunstar och blir till moln och åter till regn.

Läs mer