Välkommen till Thoren Framtid i

Stockholm / Gärdet

Inom kort öppnar vi en förskola på natursköna Gärdet. Följ gärna utvecklingen på thorenframtid.se och våra sociala medier. Välkomna!
 Dekorativt element
ADRESS
Sandhamnsgatan 47
115 28 Stockholm
FRÅGOR OM FÖRSKOLAN
Viktoria Hassel
010-331 06 24
viktoria.hassel@thorenframtid.se
REKTOR
Vakant
Inom kort öppnar Thoren Framtid förskola i

Stockholm / Gärdet

Intresseanmälan

Ansökan sker via Stockholm Stad men fyll gärna i en intresseanmälan hos oss innan kön öppnar.
Följ gärna utvecklingen på thorenframtid.se och våra sociala medier. Välkomna!
Intresseanmälan

Om vår förskola

På Thoren Framtids förskolor förbereder vi barnen för framtiden. Vi lägger grunden i trygga relationer och erbjuder en utbildning som ger alla förutsättningar att lyckas.

Vår kunskapssyn utgår från att lära genom leken och att få försöka, undersöka, fantisera och dra egna slutsatser. Barnen upptäcker och utforskar sin omvärld med stöd av andra medforskare.

Alla medarbetare på våra förskolor är aktivt nyfikna på barnens tankar och utgår från barnens lek för att skapa nyfikenhet och lust att lära. Barnens perspektiv och intresse ligger till grund för undervisningen på våra förskolor. På så sätt bygger vi tillsammans en bra grund för den kommande skolstarten.

Förskolan är belägen på Gärdet Östermalm och avgränsar till Kungliga Nationalstadsparken - Djurgården. Precis utanför dörren finner ni Kampementsbadet och den motoriskt stimulerande lekplatsen Plockepinn, som ramas in av Gärdets stora gröna Sportfält där det ofta hålls aktiviteter. Bli inte förvånad om du stöter på höns, ser harar skutta förbi eller massor med hundar – djuren trivs bra på Gärdet med dess stora grönområden. Strax utanför förskolan passerar både buss 1 och buss 72 och ca 10 min promenad till T-bana Gärdet. På Gärdet finner man lugnet men även mycket bus och lek.

Aktuella events

Här hittar du aktuella event och öppna hus.
Just nu finns inga planerade event
 Dekorativt element

Nyheter

Bli redo för första förskoledagen – 8 tips

Bli redo för första förskoledagen – 8 tips

Det kan kännas både helt underbart och helt otroligt läskigt att lämna sitt barn på förskolan den där första dagen. Hur kommer det kännas att lämna ifrån sig barnet till någon annan? Men oroa dig inte. Förskolepedagoger är äkta proffs, med full koll på inskolningen.

Läs mer

Nedladdningsbara dokument

Inga filer finns för nedladdning.

Säkerställ en plats nu

Vill du ge ditt barn de bästa förutsättningarna för att ta sig an framtidens utmaningar? Då ska du se till att ställa ditt barn i kö nu.