Nu har Thoren Framtid Långbropark öppnat

Nu har Thoren Framtid Långbropark öppnat

 Dekorativt element

Nu är väntan över: Förskolan Thoren Framtid Långbropark har slagit upp portarna i Stockholm.

Äntligen välkomnar vi barn och föräldrar till vår nya och fina förskola i Stockholm, bara ett stenkast från vackra Långbroparken.

Lyckliga barn med nyfiken blick, nöjda föräldrar och grymt taggade pedagoger med rektor Jaana Kivikangas i spetsen ser nu fram emot en vardag tillsammans.

– De första barnen skolas in och förskolan fylls nu av lek, skratt och lärande. Jag vill tacka alla som varit med och skapat dessa fantastiska lärmiljöer! Här kommer barn och pedagoger att trivas, växa och utvecklas, säger rektor Jaana.

Förskolan börjar sin resa i liten skala, med en barngrupp på 7 barn och 2-3 pedagoger. Det ger förskolan möjlighet att växa organiskt och skapa en stark gemenskap. Samtidigt finns kapaciteten att expandera och rymma upp till 85 barn.

Förskolan är belägen i den historiska och vackra Stora Mans-byggnaden. En gång i tiden tjänade byggnaden som vårdavdelning, då hela Långbroparken med dess byggnader utgjorde ett sjukhus. Sedan dess har omfattande renoveringar gjorts, men givetvis finns den anrika känslan kvar. Numera rymmer fastigheten både skolverksamhet och musikstudior, och tidigare nyttjades lokalerna av Thoren Framtid Telefonplan för träslöjd, syslöjd och målarstudior.

Vill du och din familj bli en del av Thoren Framtid? Ställ ditt barn i kö här!


 Dekorativt element

Fler nyheter

Det finns inga nyheter att visa